И Марая Кери кърми близнаци

Марая и Ник напускат болницата с новородените си близнаци

И певицата Марая Кери кърми наскоро родените си близнаци Марокан и Монро, оповестиха средствата за масова информация. Не знам защо, но бях почти сигурна, че ще публикувам в блога и тази новина, още когато преди време пуснах снимките на „коремчето“ на звездата от края на бременността. От друга страна нямаше как и тя да остане по-назад от куп знаменитости, за които се разбра напоследък, че кърмят близнаците си – красавицата Анджелина Джоли, певицата Селин Дион, датската принцеса Мери, американската актриса Джули Боуен.

Новината, че и Марая кърми новородените си близнаци стана известна по малко необичаен начин. Певицата беше обвинена от социалните служби в Лос Анджелис, че консумира алкохол докато кърми. Те отишли на проверка в болницата, в която се родили бебетата, след като получили анонимно телефонно обаждане, че Кери пие бира „Гинес“ докато се възстановява от раждането. Обвиненията обаче отпаднали почти веднага, след като тя и съпругът й Ник Кенън обяснили, че певицата изпила бутилка тъмно пиво за повишаване на лактацията по съвет на болничния персонал. Бирата донесъл щастливият татко, загрижен да осигури на бебетата най-добрата за тях храна – майчиното мляко.

Детската стая на Монро и Марокан

Близнаците на 41-годишната Марая Кери и 30-годишния Ник Кенън се родиха на 30 април в Лос Анджелис, две седмици преди термин и навръх третата годишнина от сватбата на двойката. Въпреки че раждането било секцио датата не била планирана предварително и бебетата сами избрали да се появат на бял свят точно на този ден.  Първа се родила девойката с тегло 2,35 кг., последвана от братчето си което тежало 2,44 кг.  Няколко дни след раждането щастливите родители обявиха, че са кръстили мъничетата Монро – на знаменитата актриса Мерилин Монро, и Марокан – от мароканския стил, в който е обзаведена една от стаите в луксозния апартамент на Марая в Ню Йорк, в която Ник Кенън  предложил брак на певицата. Дечицата вече си имат и галени имена – Рок и Роу, които новоизлюпеният татко разкрил в Twitter.

Прочети още:

Селин Дион сваля 18 кг. с кърмене на близнаци

Защо си струва да кърмиш близнаци?

Снимки:

Starface | Celine, сп. Life & Style“

Публикувай коментар