Бионсе кърми близнаци!

След като цял свят се вълнуваше в последните месеци около двойната бременност, раждането и снимката с бебетата на Бионсе, ето че идва и поредната новина – тя кърми близнаците си!

Известният сайт HollywoodLife.com  дава и интересни подробности около някои трудности, които е срещнала звездата в първите седмици с бебетата. Точно както всяка най-обикновена майка на близнаци!

Според източник, близък до семейството на Бионсе и Джей Зи, 35-годишната певица е положила доста усилия, за да кърми. Мъничетата Руми и Сър Картър се родили по-рано от предвиденото и това било причина за някои трудности. Бебенцата имали жълтеница и не успявали да засучат добре. На Бионсе било препоръчано също така да се опитва да кърми близначетата едновременноНо в първите дни, както повечето новородени, те често не огладнявали по едно и също време, а и тя не успявала да постави заедно и двете бебета правилно на гърдата.

Според източника, на Бионсе „отнело доста време, докато открие най-удобната поза за кърмене на близнаци, а от голяма помощ се оказала и възглавницата за кърмене“. „Тя беше наистина решена да успее с кърменето и продължи да полага усилия. С всяка изминала седмица всичко ставаше по-лесно и сега бебенцата вече влизат в ритъм“, се допълва в статията.

Верен помощник на Бионсе била и помпата за изцеждане на кърма, която ползвала редовно. Щастливият татко Джей Зи също помагал с всичко, с което може, когато тя е уморена или иска да почине.

Бионсе успя да кърми първата си дъщеричка Блу Айви едва 10 седмици и сама е споделяла разочарованието си от това. Сега тя явно е твърдо решена да успее с кърменето и то на близнаци! И доброто начало е вече факт!

Разбира се, не е нужно да сте Бионсе, за да кърмите близнаци, ето и някои полезни насоки за успешен старт на кърменето с две (и повече) бебета:

Кърмене на близнаци – лесно като 1 – 2 – 3! Три стъпки за един чудесен старт!

 

 

Публикувай коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s