Марая Кери се снима гола бременна с близнаци

Марая Кери на корицата на списание "Life & Style"

От всички звезди, които станаха майки на близнаци през последните години Марая Кери се престраши първа да се снима гола в края на бременността си. Певицата показа корема си в цялата му прелест на корицата на списаниеLife & Style“, което излезе днес в САЩ. И ако фотографите на списанието са „омекотили“ и до известна степен  дори прикрили истинските размери на корема на гласовитата красавица, никакво съмнение за реалната му големина не остави снимката, която самата тя пусна в Туитър преди седмица. Саморъчно направената фотография се появи по случай 41-я рожден ден на Марая на 27 март и на корема е нарисувана пеперуда с едно синьо и едно розово крило, за да символизира пола на близначетата, които се крият в него.

Двете бебенца са първи и дългоочаквани деца на Кери и съпруга й Ник Кенън и трябва да се родят в края на април или началото на май. Фотосесията за малко щяла да се провали, защото точно преди насрочената дата певицата била приета в болница с контракции. За щастие всичко приключило без проблеми и още след изписването си тя отишла да позира за снимките заедно със съпруга си. Марая разказва пред списанието, че бебетата ритали през цялото време, особено момиченцето, която явно вече се готвело „да става истинска дива“.  Отначало тя се колебаела дали да се снима гола в толкова напреднала бременност, но в крайна сметка решила, че това е един уникален момент от живота й и си заслужава да бъде увековечен.

Снимката на корема на Марая в Туитър

И ако страховете на певицата са били продиктувани поне отчасти от страха дали ще изглежда добре на снимките, съпругът й Ник въобще не се съмнява в красотата й. Той твърди, че за него в момента тя е по-привлекателна отвсякога. „Мислех, че не мога да обичам Марая повече, отколкото винаги съм я обичал, но сега откривам, че я уважавам и обожавам и по съвсем нов начин.“, споделя щастливият бъдещ татко.

Самата Марая също има вече съвсем друго мнение за майчинството. „Сега уважавам много повече всяка майка, особено тези, които са имали трудна бременност или са родили повече от едно бебе.  За нас всяка седмица трябва да има по един Ден на майката!“.

Лично според мен за Марая трябва да има и един ден за отбелязване и на куража й да покаже на целия свят колко може да е прекрасна една жена дори в края на многоплодна бременност. Дано примерът й накара и други бъдещи двойни и тройни мами да се почувстват истински красиви и желани в последните месеци с две и повече бебета в корема.

Прочети още:  И Марая Кери кърми близнаци

Източници и снимки:
http://www.lifeandstylemag.com/
http://www.huffingtonpost.com/2011/03/28/mariah-careys-pregnant-painted-belly_n_841511.html

Advertisements

One response to “Марая Кери се снима гола бременна с близнаци

  1. Pingback: Коремчето след бременност с близнаци | ЗА БЛИЗНАЦИТЕ·

Публикувай коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s