Световна седмица на кърменето: „Подкрепа за кърмене: близо до майките”

И тази година дойде време за Световната седмица на кърменето!

Както винаги тя ще се отбележи в първите 7 дни на август с многобройни инициативи по цял свят и у нас. През 2013-а година темата на ССК е: „Подкрепа за кърмене: близо до майките”. За мен един от най-важните компоненти на тази подкрепа е и помощта от майки за майки – да получиш напътствия и разбиране от някой, който вече е минал по този път. Майки като теб, които искат да ти помогнат с опит и съвет през бременността, в първите (понякога трудни) дни и през целия, надявам се дълъг, път на кърмене, който ще извървите с вашето бебе или бебета.

Онези от вас, които следят редовно този блог знаят, че кърменето ми е една от любимите теми. Особено кърменето на повече от едно бебе 🙂 Надявам се да съм била „близо“ и до някои от вас, макар и само виртуално. Което в днешно време си е съвсем близо!

А с тези, които попадат за първи път тук, може да се „сближим“ на тема кърмене с всичко, което е написано в този блог през годините на тема кърмене, и което може на намерите в архивите на „За близнаците“.

Съвсем реално и истински близо до кърменето и до кърмещи майки може да се почувствате и на срещите и събитията на Ла Лече Лига, организирани в цялата страна по повод на ССК 2013.

Програмата може да видите тук: http://lalechebg.com/2013/07/aug2013/

Или да следите събитията и новините на ФБ страницата: https://www.facebook.com/lllbg

Не пропускайте да хвърлите един поглед и на Фейсбук страничката на „За близнаците“ в тези дни, за да научите още повече и за кърменето на близнаци и тризнаци!

И ако искате, дайте и вашата покрепа като споделете снимки за кърмене на повече от едно бебе! Покажете, че е съвсем възможно! 🙂

Fotor07292492

Реклами

Публикувай коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s