Книга за захранване, водено от бебето на български!

 

zahranvane-vodeno-ot-bebeto

Най-сетне мога да обявя официално! Съвсем скоро ще има книга за захранване, водено от бебето и на родния пазар. И то чисто нова и българска книга!

„Захранване, водено от бебето – лесно, съвременно, здравословно“ ще бъде издадена след около месец и е написана от мен, Мария Нориега, автор и на този блог, който винаги е бил основен източник за информация за майките на „бебетата, които се хранят сами“. Идеята я имаше от години, както и нуждата за по-подробно четиво за ЗВБ и на български. А предложението за написването на книгата дойде от издателство „Вдъхновения“.

В момента кипи усилено работата по довършването на последните детайли. А аз мога да разкрия накратко, че в книгата ще намерите най-съвременните препоръки не само за ЗВБ, но и за захранването като цяло, както и за кърменето. Ще научите как се развива вашето бебе и какво показва, че то е готово и за твърди храни. Има богата информация и за всичко, което притеснява майките (и татковците) – от алергиите и неподходящите храни до подробни насоки как протича захранването и какво може да очаквате. Разгледани са насоките за здравословното хранене не само на най-малките, а и на цялото семейство – различните групи храни, полезните вещества и витамини, които ни доставят, как да осигурим пълноценна и балансирана диета… Ще може да надникнете в историята на храненето на кърмачетата и в тази на ЗВБ, който се налага като все по-популярен метод за захранване не само у нас, но и в цял свят.

В „Захранване, водено от бебето – лесно, съвременно, здравословно“ ще бъде публикувана и новата обновена версия на схемата за захранване на известния холандски детски диетолог Стефан Клейнчес. Тя ще ви даде полезни насоки и ориентир, там където имате нужда, за храните, които са подходящи за определена възраст. Естествено, ще намерите и рецепти, за да ги предложите на практика! И не на последно място, в книгата са намерили място и много ЗВБ разкази и истории от майки и дори баби, които ще споделят опита си как всяко бебе е различно!

Надявам се да Ви хареса!

Междувременно книгата е вече факт! Може да разберете повече подробности за нея като кликнете върху снимката!

Korica_zahranvane_preview

Реклами

7 отговора на “Книга за захранване, водено от бебето на български!

  1. Аааа, моля за предварително записване и купуване :))) Считам, че много хора биха се възползвали 🙂 и искрено се надявам да има достатъчно копия.

  2. Кога да очакваме книгата, нямам търпение 🙂 че до никъде сме със захранването 🙂

Публикувай коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s