„За близнаците“ и захранване, водено от бебето в новата „Книга за кърменето“

Отскоро новото съвременно издание на „Книга за кърменето“ на Хана Лотроп се предлага в книжарниците.  Считана от край време за най-доброто четиво на български език по въпросите за кърменето,  новата книга е на издателство „Слънце“ и е редактирано, адаптирано и допълнено от Ла Лече Лига България, за да предложи на родителите най-актуалната информация и подкрепа за кърмене.

И още нещо! В новата „Книга за кърменето“ има не само раздел за захранване, водено от бебето, но за най-голяма моя изненада е намерил място и блогът „За близнаците“! Споменат е като източник на информация в раздела за ЗВБ, а също така и в полезнате контакти в края на книгата що се отнася до бременността, раждането, кърменето и захранването на близнаци и не само.

С достъпен език авторката Хана Лотроп, ЛЛЛ Лидер от Германия, разказва за всичко важно, което родителите трябва да знаят за кърменето и жиотът с бебето. Как да се подготвят за кърмене, как да започнат с добър старт, как да избегнат и преодолеят често срещани трудности, как да захранят бебето, как кърменето да приключи чудесно…  Безценни съвети дори за родителите на повече от едно бебе!

Можете да намерите „Книга за кърменето“ и да я закупите с отстъпка в най-близката до вас Ла Лече Лига група, като така подкрепяте организацията, както и в добрите книжарници.

Advertisements

Публикувай коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s