Фейсбук раждане на близнаци

Докато в България всяка втора майка, очакваща близнаци, пие шепа хапчета за спиране на контракциите, отвъд Океана явно основния им проблем е да си предизвикат раждането в ужасно напреднала двойна бременност.  Това е второто клипче на бременна с близнаци, която танцува, за да си предизвика раждането, на което попадам.  Първото може да видите тук:

https://zabliznacite.wordpress.com/2011/11/05/predizvikvane-rajdane-bliznaci/

Сигурно на някой ще му се стори пресилено, на друг малко стряскащо, но такава е действителността – точно с такъв размер корем се разхожда всяка мама на близнаци в последните седмици преди раждането. И ви уверявам от личен опит, че няма никакво желание да скача. Камо ли да прави шпагат! В 38-а г.с.!

Затова се възхищавам на тези майки, които не само намират смелост да „развеят“ пред цял свят бременния си тумбак, но и сили, за да танцуват с него! 🙂

По стечение на обстоятелствата няколко часа след като изгледах това клипче „станах“ свидетел нън Фейсбук и на раждането на невероятните му обитатели – малките Кайсън Джеймс и Кадън Джон се появиха на бял свят на 30 март в 12.26 и 12.33 на обяд, когато у нас беше вече късна вечер. С напълно естествено и немедикаментозно раждане, като второто бебе се е родило седалищно.  И за да си дадете сметка колко й е било „леко“ на майката по време на този луд танц, ще посоча, че двете прекрасни момченца са родени с тегло 3,14 и 2.32 кг. !

И аз бях там, макар и виртуално! 🙂

Може да видите снимките на цялото прекрасно семейство във Фейсбук страничката им. Цялото раждане – контракциите, току-що родените бебета в прегръдките на мама и на татко и след това закърмени, прекърнати от семейството и изобщо щастливи!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.381394175214879.86758.136509159703383&type=1

И спомен от тяхната танцуваща майка:

Advertisements

Публикувай коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s